Hjem Nyhetene Gaver

Hovedmeny

Gaver PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Robert   
mandag 11. mai 2009 21:06

 I juni 2009 vart det sendt ein sum pengar til Mathare. Rektor blei veldig glad, for det var nesten tomt viagra online paypal accepted for mat. Så ris og bønner blir å få for barna fraover og. Ellers var kjøp av symaskin på gong. Rektor hadde hatt 4 damer inne til intervju og ei fikk jobben som syerske. Det skal kjøpes inn stoff og trå til uniformer, og det vert reparasjon av brukte uniformer også. Enda ei symaskin kan og verte kjøpt slik at dei eldste elevane kan lære seg å sildenafil sans ordonnance quebec sy. Er det meir pengar igjen, vert det nye lærebøker.

Åmås Friskule, Ørsta, hadde musikalsk oppsetting av "Rocking around the world" som årsavslutning. Det vart ein kjempesuksess. Sang og musikk i frå alle kontinent av lærere og elevar samt Paul og David frå Mathare. Overskotet gikk til Matharevenner, ein stor sum, som kjem barna ved St, Michael

til gode.

 

Skjelstadmark Oppvekstsenter, Hegra, hadde eit orienteringløp med startkontigent, som årsavslutning. Overskotet gikk til Matharevenner. Ein stor sum som kjem barna ved St. Michael til gode. Alle pengane går uavkorta til skulen i Mathare.

Ein stor takk til begge skulane for eit flott tilskot til arbeidet i Mathare.

Kjem tilbake med meir etter kvart som vi bruker penger.

 

Nye vindauge.

Allereie har pengar frå Matharevenner kome St.Michaels og elevane der til gode. På kvart eit klasserom var der 20 til 30 elevar. Dette på ca 10-12 kvm. All undervisning skjedde i mørket då der verken var elektrisk lys eller vindauge. Skulen har no fått pengar til to vindauge og dei er no på plass. Til stor glede for lærarar og elevar.

Vindu#1

Her er syner rektor ved St.Michael, Godfrey, fram det http://www.cialispharmaciefr24.com/does-tadalafil-work-as-well-as-cialis/ eine vinduget som er sett inn på skulen.
Vindu#2

Det var tydeleg at at dei nye vindauga blei sett pris på.
Ikkje bære blei lyset betre men lufta på roma blei og betrakleg betre.

Sist oppdatert torsdag 15. desember 2016 00:51
 
Kopirett © 2018 Matharevenner. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.